Săptămâna Bobocului

Proiectul destinat exclusiv studenților din primul an, se desfășoară anual în cea de-a treia săptămână de școală, când bobocii sunt înca nedumeriți în ceea ce privește facultatea și organizația noastră.


 

 • Timp de cinci zile, bobocii se află în centrul atenției, iar noi, colegii lor mai mari, încercăm să îi facem să se simtă în largul lor, astfel încât primul lor contact cu Organizația Studenților Farmaciști să fie o experiență de neuitat.

  • În prima zi, luni, am organizat un first date la care au participat atât bobocii, cât și membrii mai vechi ai OSF-ului. Participanții au fost așezați aleatoriu la mese pentru a-i ajuta să se cunoască mai bine între ei, stabilind noi prietenii.
  • Marți, a avut loc bine cunoscutul Treasure Hunt UMF și noii studenți s-au familiarizat cu locurile prin care vor păși de-a lungul celor cinci ani ai studenției. Studenții înscriși în număr foarte mare s-au arătat foarte entuziaști și s-au distrat de minune.
  • Miercuri, s-a desfășurat un proiect nou implementat, “Big Brother/Big Sister”, unde fiecare bobocel a avut ocazia de a primi un “frățior/surioară” mai mare care i-a oferit atat răspunsuri la întrebările legate de facultate/organizație,cât și un sprijin de ajutor pe viitor.
  • Petrecerea de Karaoke organizată joi, cu ajutorul Departamentului de Divertisment, a avut un mare succes în rândul studenților prezenți. Am avut parte de o surpriză placută atunci când am văzut implicarea lor și dorința de a se destinde, de a cânta și de a se distra.
  • În ultima zi a Săptămânii Bobocului le-am oferit un training cu tema Public Speaking,unde boboceii au avut prilejul de a învăța cum să își stăpânească emoțiile în speechurile pe care le vor sustine pe viitor. Seara am finalizat-o printr-o festivitate de încheiere a evenimentului, însoțită de premierea echipelor câștigătoare,celui mai activ boboc și nu în ultimul rând bobocului care a impresionat prin prestația în seara de KARAOKE.
 •  

Concluzia?

Evenimentul s-a încheiat cu succes, bobocii au fost foarte receptivi și au așteptat cu nerăbdare recrutarea. Numărul mare de boboci implicați a fost o surpriză pentru echipa organizatoare și ne bucurăm că ne-am ridicat la nivelul așteptărilor bobocilor și nu numai.