Program internațional de schimburi studențești, aflat sub egida Asociației Europene a Studenților Farmaciști (EPSA). Scopul acestui program este de a interconecta membrii EPSA prin explorarea viziunilor, tradițiilor, universităților și a pieței de desfacere a domeniului de activitate din centrele membre, specifice fiecărei țări. Acest lucru se realizează prin vizitarea, timp de o săptămână, a două centre diferite, din state diferite, în mod reciproc de către grupuri de studenți. În cadrul săptămânii respective, studenții vor cunoaște centrele culturale, obiceiurile existente și punctele turistice, vor relaționa cu studenții gazdă și vor asimila noi cunoștințe, vor descoperi cum se desfășoară viața de
student în alte centre, dar și care sunt standardele, cum arată Universitatea, respectiv Facultatea de Farmacie și vor avea parte de o mulțime de experiențe de neuitat.
Twinnet a fost demarat pentru prima dată în Cluj-Napoca în perioada 27 februarie – 3 martie 2018, prin intermediul Organizației Studenților Farmaciști (OSF) Cluj-Napoca, cu ajutorul Federației Asociațiilor Studenților Farmaciști din România (FASFR). În această perioadă studenții Facultății de Farmacie din Cluj-Napoca, au avut ocazia de a cunoaște studenții din cadrul Association Amical des Étudiants en Pharmacie de Besançon (AAEPB), Franța. Experiența trăită a fost una interesantă și captivantă.