InterFARMA

Interfarma este un program de mobilitate studenţească ce se desfăşoară sub egida Federatia Asociatiilor Studentilor Farmacisti din Romania (FASFR), în cadrul Departamentului de Relații Externe, prin care orice student poate aplica şi petrece o săptămână, în altă Facultate de Farmacie din ţară. Studenţii participanţi (în urma selecţiei) au obligaţia de a participa la toate activităţile didactice din cadrul Universităţii „gazdă”, astfel încât, cu acordul UMF, toate prezenţele le sunt recunoscute la întoarcerea în Cluj-Napoca.

Author's imageFASFRFederatia Asociatiilor Studentilor Farmacisti din Romania

Programul constă într-un schimb interuniversitar ce are drept scop atât îmbunătăţirea contactelor între studenţii Facultăţilor de Farmacie, cât şi schimbul de experienţă între facultăţi, în termeni de programă analitică şi mod de lucru.

Programul InterFarma se adresează studenţilor din anul I până în anul V, semestrul I şi se desfăşoară în opt Facultăţi de Farmacie din România şi Republica Moldova: Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Oradea, Târgu-Mureș, Timişoara şi Chişinău.

În fiecare semestru din anii anteriori au existat între 80 şi 100 de participanți din România şi Republica Moldova, și este un program bianual, având o ediție toamna și una primăvara.