Săptămâna Bobocului

Este un proiect dedicat studenților din anul I, ce se desfășoară în a 3-a săptămână din primul semestru de facultate. În cadrul acestei săptămâni, boboceii sunt în centrul atenției și au ocazia de a se cunoaște atât între ei, cât și cu studenții din ani mai mari, care le vor răspunde la orice nedumerire.
Bobocii vor avea posibilitatea să participe în programul de tutorat “Big brother/Big sister”, undevorinteracționa cu studenți doritori să îi învețe și să le povestească despre adevărata viață de facultate.

 

Interviuri pentru recrutare

După primul contact cu OSF-ul, bobocii devin foarte curioși și interesați să afle cât mai multe despre organizație. Timp de câteva zile, se organizează interviuri pentru recrutare unde se pot prezenta atât studenții din anul I, cât și cei care au “întârziat” în anii precedenți.

Interviurile sunt organizate în funcție de orarul bobocilor. Comisia de interviu este formată din 2 membrii HR care, pe baza unor întrebări specifice și a unor tehnici dobândite în urma trainingurilor, vor nota și încadra noii recruți în departamentul cel mai potrivit.

 

Cabana de recrutare

Este cel mai îndrăgit proiect al departamentului.După centralizarea rezultatelor, noii recruți și cei mai activi membrii OSF vor părăsi pentru un weekend orașul gălăgios. Timp de trei zile, recruților li se dă șansa de a se familiariza cu organizația, cu noua echipă și cu modul în care aceasta funcționează. La sfârșitul acestui weekend, noii membri vor primi “botezul” OSF, o activitate distractivă și cu mult gust, după care vor putea fi numiți oficial OSF-iști.