PROIECTE

Și tu poți fi Moș Crăciun

Sania bătrânului Moș Crăciun nu reușește să ajungă în fiecare an la fiecare poartă unde copiii îl așteaptă. Zăpezile sunt mari, renii obosiți, iar spiridușii moșului, pentru că muncesc din greu tot anul, apelează la noi pentru a le ușura munca.

A fi MoșCrăciun înseamnă a munci din greu, a cere ajutorul persoanelor dornice să ofere sprijin , să dăruiască și să bucure suflete de copii.

Prin prisma rolului pe care departamentul Fudraising îl are în OSF Cluj-Napoca, acceptăm invitația venită tocmai de la Polul Nord și ne facem curaj, an de an, să ne tranformăm pentru câteva zile în ajutoarele lui MoșCrăciun.

Timp de două săptămâni cutreierăm orașul în lung și în lat, catedrele de la facultate, decanatele și rectoratele, având ca unic scop îndeplinirea de vise.

Prăjiturile, cântecele  șisentimentul de sărbătoare din preajma celui mai așteptat moment al anului ne fac să uităm de oboseala acumulată și să mai căpătăm o porție de energie pentru împărțirea cadourilor.

Ochii plini de speranță ai unor copii pentru care noi, timp de câteva minute, însemnăm totul, sunt însă marea răsplată în aceste momente,munca de voluntariat atingându-și scopul.